Üveges munkák

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Homokfújás, homokfúvás

Modern technológiával, számítógépes betű-, és formakivágással, speciális homokfúvó berendezéssel vállaljuk, bármilyen üveg és tükör egyedi dekorációs homokfúvását.

NÉZZE MEG MINTÁINKAT

 

 Ezen felül vállaljuk egyedi ajándéktárgyak készítését, mint például céges órák, illetve igény szerint bármilyen üveg, vagy tükör ajándéktárgyat.

A üveg vagy tükör felületét homokfúvás vagy savmaratás eljárással mattíthatjuk, felületi érdességét növelhetjük, mintákat, formákat, feliratokat készíthetünk vele.

 • Homokfújás (homokfúvás): az eljárás során a tervezett felületet nagy nyomású berendezéssel a homokhoz hasonló por állagú szemcsés anyaggal nagy energiával az üveg felületének ütköztetjük, amely során szemcsék az üveg felületéből apró darabokat választanak le.

  Előnye: A kívánt matt hatás elérhető vele. Festés esetén jó tapadást biztosító felületet kapunk, a savazásnál olcsóbb eljárás.

  Hátránya: A felület érdessége miatt nehezebb a tisztán tarthatósága.

 • Savmaratás: Különleges savval, merítéses eljárással az üveg felületét felmarva mattítjuk.

  Előnye: A kívánt matt hatás nagyon szép lesz vele. Az üveg könnyebben tisztán tartható, mert a felület érdessége nem durva.

  Hátránya: A homokfújásnál drágább eljárás.

   

További információk

 • Elérhetőség:

  Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 08h - 17h.ig E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.