Üvegezés szakterületei

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Gulyás Üveges Kft.

Ablaküvegezés

Azonnali ablaküvegezés, Budapest. Betört ablak üveg pótlás azonnal helyszínen. Ablaküveg csere, ablaküveg javítás, ablaküveg pótlás, Velux tetőtéri ablak üvegezés, tetőtéri ablak üveg pótlás.

Vállaljuk ajtók, ablakok üvegezését. Lakossági és közületi üvegezés, tükörszerelés helyszíni kiszállással, üvegbeépítés, üveg szereléssel egyaránt. Az üvegezési munkákat rövid határidővel garanciával, azonnali kiszállással is vállaljuk. Szolgáltatásainkat Budapesten, és környékén vehetik igénybe.

Bővebben ...

Ajtóüvegezés

Ajtó üvegezés ( műanyag, fa, fém tokkal rendelkező nyílászárókba ):

    Normál, hagyományos 3 ill. 4mm-es síküveggel

    Hőszigetelt és hangszigetelő üveggel (thermo) 2 ill. 3 rétegből is

    Fényvisszaverő, matt, Katedrál vagy egyéb különleges üveggel

    Biztonsági üvegből

    Domborított üvegből

    Egyéb egyedi tervezés alapján

Üvegajtó, zuhanykabin és zuhanyfülke ajtó üvegezés ( nyíló és toló ajtó )

Tükörajtó üvegezés ( nyíló és toló ajtó )

Szekrényajtó és konyhabútorok ajtóinak üvegezése.

Üvegezés munkák biztosítás terhére is. Számláinkat minden magyarországi biztosító elfogadja!

Bővebben ...

Hőszigetelt üvegezés

Cégünk vállalja, hogy meglévő régi fakeretét átalakítja, felújítja úgy, hogy az megfeleljen a korszerű hőszigetelési követelményeknek. Bontás és furkálás nélkül az új nyílászáró árának töredékéért. /kb.20-30%/ 3 fűtésszezon alatt visszatérül a beruházás összege!

Bővebben ...

Bútorüvegezés

Cégünk több éves üvegcsiszolási és bútorüveg gyártási tapasztalattal várja minden kedves régi és új megrendelőit. Bútorüveg készítés, díszablak, vitrinüveg, üvepolc, szekrény üvegajtó, egyéb egyedi bútorüvegezés megoldások kivitelezése, színes bútorüveg, tiffany bútorüveg, üveg bútorgomb, üveg bútorredőny, üveg bútorfogantyú, bútorüveg, hajlított bútorüveg, bútorüveg árak, Tiffany bútorüvegek.

Bővebben ...

Üvegfalak, válaszfalak

Üveg térelválasztó üvegfalak, térhatároló falak helytakarékosak, modernek, divatos új keletű megoldások. Manapság igen divatos az akár több színvariációban készülő vagy mintás kivitelben létrehozott üvegválaszfal, térelválasztó üvegfal.

Bővebben ...

Korlátüvegek

Az üvegkorlát szerelésnél az egyik legfontosabb dolog amit számításba kell venni, hogy milyen irányban fut az üveg. Ez konkrétan azt jelenti, hogy nem mindegy, hogy teraszkorlátot vagy lépcsőkorlátot készítünk. A lépcsőkorlátnál elég sok üveg hulladék keletkezik, mivel szögben van felhelyezve az üvegkorlát. Már a megtervezésnél is arra kell törekedni, hogy minél nagyobb darabokban lehessen elhelyezni az üveget, mivel minden fordulónál, oszlopnál újabb hulladék keletkezik.

Bővebben ...

Kirakat üvegezés

A szép kirakat kapcsolatot teremt a vevő és az üzlet között. Ugyanakkor falat képez és biztonságot nyújt a termékek számára. Marketing szempontjából meghatározó!

Bővebben ...

Tető üvegezés

Vállajuk terasz tető üvegezését, törött üvegek cseréjét, javítását, új szerkezetbe tetőüveg beépítését. Az üveg elő-tető biztonságtechnikai okok miatt nem készülhet normál float üvegből, mivel az nem felel meg az uniós előírásoknak.

Bővebben ...

Zuhanykabinok

Zuhanykabinok, kádparaván üveg üvegcseréje, üvegezése biztonsági üveggel, színes üveggel gyönyörű edzett üveggel. Üvegfalak, edzett üveg üvegajtók, zuhanykabinok egyedi edzett üvegből 6-8-10 mm vastagságú üvegezéssel.

Bővebben ...

Üvegajtók, Toló üvegajtók

Üvegajtók - Egyszerűtől a luxus kategóriáig. Üvegajtók, üveg beltéri ajtók, tolható üvegajtók. A beltéri üvegajtók szárnyai teljes egészében üvegből készülnek keret nélkül, speciális vasalatokkal, üvegajtók egyedi igények szerint, edzett, biztonsági üvegből. Budapesten és országszerte.

Bővebben ...

Hűtőszekrény üveg

Hűtő üvegpolc - hűtőszekrény üvegpolc! Eltört, a hűtőpolc?Márkától függetlenül, egyedi méretben elkészítjük! A gyári ár töredékéért.

Bővebben ...

Üveg asztallap

Az üvegasztallap edzett üvegből készülhet, mely lehet kör alakú, vagy négyzetes, ill. egyedi formájú. A forma és színvilág harmóniája exkluzív megjelenést biztosít a lakásban. Vállajuk egyedi méretű, formájú asztallapok gyártását!

Bővebben ...

Polc üveg

Az üvegpolc, üvegpolcok életterünk, lakásunk, fürdőszobánk, nappalink, konyhánk egyedi, meghatározó dísze is lehet. otthonunk díszeként is funkcionáló üvegpolcok egyedi méretekben sajátos mintázatokkal alakíthatók ki. Az üvegpolc ma már egyik nélkülözhetetlen eleme otthonunknak.

Bővebben ...

Vitrin üveg

Vállalunk minden fajta Vitrin üvegezési munkát. Üveges vitrin ajtók készítése, helyszíni beépítése. Tükörajtó, tükörasztal, tükörajtós szekrény üveg javítás, csere, új üvegezés.

Bővebben ...

Üvegszekrény vitrin

Vállalunk minden fajta Vitrin üvegezési munkát. Üveges vitrin ajtók készítése, helyszíni beépítése. Tükörajtó, tükörasztal, tükörajtós szekrény üveg javítás, csere, új üvegezés.

Bővebben ...

Üvegfal, üveg térelválasztó üvegezés

Üveg térelválasztó üvegfalak, térhatároló falak helytakarékosak, modernek, divatos új keletű megoldások. Manapság igen divatos az akár több színvariációban készülő vagy mintás kivitelben létrehozott üvegválaszfal, térelválasztó üvegfal.

Bővebben ...

Üveg járólapok

Üveg járólapok felhasználhatóak: bel - és kültérben, magánházakban, irodaházakban, üzletközpontokban. Funkcionálhat lépcsőként vagy padlóba süllyesztve járólapként. Mindenképp a helység színvonalát emeli, hiszen ritkán alkalmazott különleges design.

Bővebben ...

Üvegmegmunkálás

Az üvegmegmunkálás alapeleme a síküveg, amely különböző eljárások után nyeri el végső formáját, jelenik meg a felhasználás helyszínein - épületportálokon, belső terekben, nyílászárókban, ajtókban.

Bővebben ...

Autó visszapillantó

Autótükör javítást rövid határidővel vállaljuk, magas minőségben, szinte bármelyik típushoz. Kisteherautókhoz is vállaljuk az autótükör javítást! Ha összetört külső visszapillantó tükörlapja, mi legyártjuk Önnek műhelyünkben egyedi méretben, formában. Így jóval olcsóbban jut hozzá új tükörlapjához.

Bővebben ...

Kandalló üveg

KANDALLÓ ÜVEG! HŐÁLLÓ ÜVEG! Robax üveg (üvegkerámia)A hőálló üvegek 800-1000 °C-fokig képesek a a magas hőmérsékletnek ellenállni, ezért kiválóan alkalmasak kályhák, konvektorok, tűzhelyek figyelő-betekintő nyílásainak üvegezésére, magas hőmérsékletű zárt égésterek szeparálására. 4mm-es átlátszó,enyhén borostyán színű!

Bővebben ...

Képkeretezés

Műhelyünkben több száz keret közül válogathat, legyen az fa, fém, műanyag, akár finomra csiszolt, díszített, faragott vagy ívelt. Képkeretezés változatos formák, stílusok használatával! Magyarországon a képkeretezés az elmúlt évtizedekben jelentős változáson ment keresztül. Az újfajta anyagok és modern technológiák alkalmazásával a megrendelőink minden különleges igényét maradéktalanul, igényes kivitelezéssel sikerül teljesíteni.

Bővebben ...

Ragasztott üveg

A ragasztott biztonsági fóliával ellátott üvegek az aktív és passzív biztonság területén is egyre nagyobb szerepet kapnak.

Bővebben ...

Edzett biztonsági üveg

A biztonsági üvegezés főleg a személy és tárgybiztonság célját szolgálja. Üvegtörés esetén a személyvédelemnél a legfőbb cél a sérülések megakadályozása. Az edzett biztonsági üveg a védeni kívánt tárgyak, berendezések biztonságára szolgál.

Bővebben ...

Tükör vágás, keretezés, Tükrözés

A tükör a régebbi korokban különleges luxuscikknek számított. Az emberek misztikus, rejtélyes tárgynak tartották. Az ókori Keleten használt első tükrök voltaképpen ezüstből, rézből, majd bronzból készült fényesre csiszolt lemezek voltak. Ezek a tükrök csak újkorukban, viszonylag rövid ideig mutattak tiszta képet. A levegővel érintkezve ugyanis igen hamar oxidálódtak és fokozatosan elhomályosodtak.

Bővebben ...

Ólomüveg

Ólomüveg a lakásunkban. Az ólomüveg klasszikus és modern környezetben is egyaránt alkalmazható. A díszüvegek, ólomüvegek kedvező tulajdonsága a hagyományos ablaküvegekkel szemben többek között az, hogy megtartják az otthonunk személyes szféráját vagy teljesen át is formálhatják azt az új igényeinknek megfelelően. Ha Önnek fontos az egyediség, ragadja meg ezt a megoldást!

Bővebben ...

Hűtőpult üvegek

Cégünk vállalja minden típusú hűtőpult üvegezését, üveg cseréjét, oldal üveg pótlását! Kemencénkben hajlított, íves kivitelben is!

Bővebben ...
Ez az összes

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.