Üveges munkák

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Képkeretezés - Fa képkeret - Paszpartuzás, kasírozás

Műhelyünkben több száz fakeret közül válogathat, akár finomra csiszolt, díszített, faragott vagy ívelt. Képkeretezés változatos formák, stílusok használatával! Magyarországon a képkeretezés az elmúlt évtizedekben jelentős változáson ment keresztül. Az újfajta anyagok és modern technológiák alkalmazásával a megrendelőink minden különleges igényét maradéktalanul, igényes kivitelezéssel sikerül teljesíteni.

 

Paszpartuzás:
· esztétikus megjelenést biztosító, speciális savmentes kartonokból készül
· közel 100-féle szín,)
· különböző felületstruktúra: texturált, bársony, velúr, textil bevonat, színes vágóélek
 
Vakrámázás:
· szakszerű képlefejtés
· speciális, gömbölyített szélső élű vakrámáinkat csapolással készítjük
· feszítés, rögzítés oldalt, vagy hátul tűzve

Kasírozás: fontosnak tartjuk, hogy a képek élettartamát megnöveljük, a képeket sík, savmentes alaplemezre ragasztjuk, hőprésben összepréseljük.Az eljárás folyamán egyenletes felületet alakítunk ki, ami nem vetemedik.
Felületfóliázás, laminálás: hidegen vagy melegen ragadó fóliák UV védelemmel, 50-70-90-190 micron vastagságban, matt vagy fényes felületben. Könnyen tisztítható, kültéren is alkalmazható
 
Üvegek
  • a papírra készült műalkotásokat üveggel kell védeni, közvetlenül sem károsítja a papírt
  • 2 mm-es síküveg
  • non-reflektív, tükröződésmentes üveg: egyik oldala maratva van, jó a fényáteresztése

 

 

 

 

További információk

  • Elérhetőség:

    Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 08h - 17h.ig E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.