Üveges munkák

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a Telefon: ˙(06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Telefon: (06-1) 294-99-54
  Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
 Nyitva tartás:
 Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Ólomüveg - Ólom üvegezés

Ólomüveg a lakásunkban.

Az ólomüveg klasszikus és modern környezetben is egyaránt alkalmazható. A díszüvegek, ólomüvegek kedvező tulajdonsága a hagyományos ablaküvegekkel szemben többek között az, hogy megtartják az otthonunk személyes szféráját vagy teljesen át is formálhatják azt az új igényeinknek megfelelően. Ha Önnek fontos az egyediség, ragadja meg ezt a megoldást!


Az ólomüveg egyfajta stílust kölcsönöz az otthonunknak, különleges mintákkal, fényekkel és színekkel tölti be a lakást. Az ólomüveg legnagyszerűbb tulajdonsága talán az, hogy teljesen a megrendelő igényeihez igazíthatóak a minták, a színek,  a fényhatások. Az ólomüvegen áteső fényjátékok minden napszakban más és más hatást keltenek, színei életre keltik otthonunkat. Lakásunk egy-egy odaillő ólomüveg felülettel nem csak szebb, de  világosabb, élettelibb vagy akár barátságosabb is lehet.

A Tiffany rézfóliás technika biztosítja a mai modern megoldásokat. Az ólomüveg művészek manapság lényegesen nagyobb eszköztárral rendelkeznek úgymint, többfajta üvegekkel, festékanyagokkal dolgozhatnak, mai kor technológiáját felhasználva, így az Ön fantáziájára van bízva, hogy milyen mintával, színvilággal készüljenek az Tiffany stílusú ólomüveg ablaktáblák melyek majd díszítik otthonát. Mivel a színes ólomüvegek nem teljesen átlátszóak, kiválóan alkalmazhatóak beltéri vagy kültéri ajtókba,  üveg díszfalakba, térelválasztó szerkezetekbe, fürdőszoba és lépcsőházi ablakokba.

Az ólomüveg árát több tényező befolyásolja, határozza meg. Alapvetően függ az üveg nagyságától, az alkalmazott színű üvegektől, a minta részletességétől, a műszaki feltételektől, valamint a helyszín sajátosságaitól. Árajánlatot csak a pontos felmérést és méretarányos tervezést követően szoktunk adni.

További információk

  • Elérhetőség:

    Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 08h - 17h.ig E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.