Üveges munkák

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Üvegfal, üveg térelválasztó üvegezés

Üveg térelválasztó üvegfalak, térhatároló falak helytakarékosak, modernek, divatos új keletű megoldások. Manapság igen divatos az akár több színvariációban készülő vagy mintás kivitelben létrehozott üvegválaszfal, térelválasztó üvegfal.

Üveg térelválasztón átszűrődik a fény, így alkalmas több kisebb teret elválasztani, leválasztani, mégis világosak maradnak, talán ez a legnagyobb előnyük. A fényáteresztő képességének köszönhetően egy helyiségen belül úgy választja el egymástól a tereket, hogy azok világosak, esztétikusak, kellemes érzést biztosítanak. Nem képződnek árnyékos, sötét sarkok, de mégis jól körülhatárolt, felosztott tereket hozhatunk létre segítségükkel.

Az üveg térelválasztó falak típustól függően készülhetnek akár színes vagy mintás, homokfúvott, maratott üvegből is, ami lakberendezési szempontból rengeteg lehetőséget kínálnak a stílusos, elegáns környezet kialakítására.

További információk

  • Elérhetőség:

    Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 08h - 17h.ig E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.