Üzletünkben bankkártyával is fizethet!

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Hangszigetelt - Hangszigetelő üveg gyártás

Hangszigeteljünk, hogy egészségesebben élhessünk otthonunkban!

Zajok lentről, fentről, az oldalszomszédtól. Hangszigetelés nélkül nem kívánt zajok érhetnek az otthonunkban! A hangszigetelés hiánya, mint napi probléma legtöbbször utólag merül fel, akkor, amikor házunk, lakásunk már elkészült, de hangszigetelés nélkül, vagy sajnos gyenge minőségű hangszigetelő anyagokkal. További probléma lehet, hogy a bútorok miatt kevés a hely vastag hangszigetelő lapoknak. Előfordulhat, hogy egy régebben épült ház közelében új utakat építenek, vagy egyéb zajforrást telepítenek.

A hangszigetelt üveg hasonlóan készül mint a hőszigetelt üveg. A lényeg,hogy felhasznált két üveg között a  vastagságban különbség legyen. A két üveg között levő légrés nemesgázzal legyen feltöltve.

Kétrétegű hangszigetelt üvegek típusai, tulajdonságai:

  • 4 mm float üveg-16 mm-es légrés+argon gáz-4 mm Low-e üveg (24 mm)      = hangszigetelő képessége Rw = 32 dB
  • 3+3 ragasztott biztonsági üveg - 14 mm légrés + argon gáz - 4Low-e üveg (24 mm)= hangszigetelő képessége Rw =36 dB 

  • laminált üveg 44,4 - 10mm-es légrés+ argon gáz-4 mm Low-e üveg (32 mm) = hangszigetelő képessége RW = 38 dB

Vállaljuk egyedi méretben hangszigetelő, hanggátló üvegek gyártását, beépítését.Kérjen tőlünk árajánlatot Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon. 

 

 

 

További információk

  • Elérhetőség:

    Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 08h - 17h.ig E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefonszám: (06-1) 294-99-54 Mobil telefonszám: +36 30-310-02-25

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.