Szolgáltatások

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Gulyás Üveges Kft.

Képkeretezés

Vállalunk minden fajta képkeretezési munkát. Budapesti műhelyünkben több száz keret közül válogathat, legyen az fa, fém, műanyag, akár finomra csiszolt, díszített, faragott vagy ívelt.

Bővebben ...

Tükrözés

Tükörvágás - Tükör szerelés - Tükör készítés helyszínen is.

XVIII. kerületi üveges műhelyünkben tükör készítés egyedi méretre vágással, akár azonnal is vállalunk. Tükör méretre vágása, tükör csiszolása, tükör fazettázása, tükör ragasztása falra, tolóajtókra, bútorlapra, tükör ajtó készítése, gyártása kedvező árakon. Tükör keretezés! Keretezett tükrök készítése az Ön igényeknek megfelelően.

Tükör szállítás:
a megrendelt tükröt, tükröket igény szerint házhoz szállítjuk és fel is szereljük. Tükör szerelés helyszíni kiszállással országosan. Előszobai tükör készítése, fürdőszobai tükör ragasztás csempére, csempe közé, térhatás növelésére, egész falat beborító tükör falak szerelése, kivitelezése. Fitness, kondi, tánctermek falainak tükörrel való borítása ragasztással. Biztonsági tükör szerelése üvegfalakba, tolóajtókba, a tükör hátsó felét biztonsági fóliával ragasztjuk.

A tükrözésről, tükörkészítésről pár szóban:

Fémbevonat

A részben átlátszó tükrök, mint a bevonat nélküli üveglapok, egy széles hullámhossz-tartományban részben visszaverők. Ezek a tükrök lényegesen vékonyabb bevonatot kapnak, mint a normál tükrök, így a fény egy részét áteresztik, másik részét visszaverik.

A csak az egyik irányból fényáteresztő tükröket kémtükrökként használják, és a fénysugarak kettéosztására is alkalmasak. A bevonat fajtájától függően változtatni lehet a fény megoszlásán. Például a vékony aranyréteg inkább az infravörös fényt tükrözi vissza, látható fényben kéken átlátszók.

Bővebben ...

Üveges szolgáltatásaink

Mindenféle épület-üvegezést, ajtók, ablakok, portálok, erkélyek üveg cseréjét, kirakatok, hőszigetelt üvegek, drótüvegek, biztonsági üvegek, katedrál üvegek, tükrök cseréjét helyszíni kiszállással, felméréssel, rövid határidővel, garanciával vállalunk. - Minden esetben a biztosító által elfogadott számlát adunk!

Bővebben ...

Üvegtechnikák

Üvegfestés

Az itt leírtakban kizárólag a hagyományos, magas hőfokon (580-620) beégetés festésmódról beszélünk.
A klasszikus üvegfestésnek kétféle módja van: az un. középkori festés, amikor színes üvegre csak vonalakat és tónusokat rajzoltak fekete színnel (Schwazlot) valamint az ezüstsárgát (Silber) használták az aranyszín ábrázoláshoz.
Ezek voltaképpen nem festő anyagok, hanem a színes üvegen árnyékolások és árny alatok elérésére szolgáltak. A festés módja a következő:

Bővebben ...

Homokfúvás, homokfújás

Modern technológiával, számítógépes betű-, és formakivágással, speciális homokfúvó berendezéssel vállaljuk, bármilyen üveg és tükör egyedi dekorációs homokfúvását.

Bővebben ...

Visszapillantótükör

Visszapillantó tükör javítás!

Típus független személyautó, kisbusz, teherautó, kamion és az összes munkagép visszapillantó tükörlapjának legyártása, beszerelése.

Bővebben ...

Üvegkár

Számlánkat minden biztosító elfogadja.

Biztosító értesítése

A káreseményt a bekövetkezése után minél előbb, legkésőbb az észlelésétől számított 2 munkanapon belül jelentse be a biztosítónak. Ez történhet személyesen, telefonon, telefax útján, levélben, az üzletkötőnél, vagy az Önhöz legközelebb eső kirendeltségen, ill. az ügyviteli központokban.

Bővebben ...

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.