Üveges munkák

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Szolgáltatások

ÜVEG-TÜKÖR- KÉPKERET

Üveges- Üvegezés, akár azonnal!

Helyszíni üvegezés Budapesten és környékén. Az általunk kiállított számlákat az összes biztosító elfogadja.
Fő profilunk a lakossági és közületi üvegezés, helyszíni kiszállással, szereléssel. A munkákat rövid határidővel vállaljuk.

Kedvező árakkal!
Kitűnő szakemberekkel!
Garanciával!

 
 

Tükörvágás - Tükör szerelés - Tükör készítés helyszínen is. XVIII. kerületi üveges műhelyünkben tükör készítés egyedi méretre vágással, akár azonnal is vállalunk. Tükör méretre vágása, tükör csiszolása, tükör fazettázása, tükör ragasztása falra, tolóajtókra, bútorlapra, tükör ajtó készítése, gyártása kedvező árakon. Tükör keretezés! Keretezett tükrök készítése az Ön igényeknek megfelelően.
Mindenféle épület-üvegezést, ajtók, ablakok, portálok, erkélyek üveg cseréjét, kirakatok, hőszigetelt üvegek, drótüvegek, biztonsági üvegek, katedrál üvegek, tükrök cseréjét helyszíni kiszállással, felméréssel, rövid határidővel, garanciával vállalunk. - Minden esetben a biztosító által elfogadott számlát adunk!
Visszapillantó tükör javítás! Típus független személyautó, kisbusz, teherautó, kamion és az összes munkagép visszapillantó tükörlapjának legyártása, beszerelése.
Számlánkat minden biztosító elfogadja. Biztosító értesítése A káreseményt a bekövetkezése után minél előbb, legkésőbb az észlelésétől számított 2 munkanapon belül jelentse be a biztosítónak. Ez történhet személyesen, telefonon, telefax útján, levélben, az üzletkötőnél, vagy az Önhöz legközelebb eső kirendeltségen, ill. az ügyviteli központokban.
Modern technológiával, számítógépes betű-, és formakivágással, speciális homokfúvó berendezéssel vállaljuk, bármilyen üveg és tükör egyedi dekorációs homokfúvását.
Az üveggyártás ókori technológia. Szilíciumban gazdag anyagokból hozható létre ez az ősi anyag: az üveg. Felhasználása sokszínű, ami a tulajdonságaiból adódik. Hasonlóan a kerámiához nem vezeti a hőt és az elektromosságot (szigetel), felszíne kemény, és vegyileg nem reakcióképes. Készülhet belőle üvegedény, vagy különleges alakúra csiszolt optikai üveg - a lencse, - amely megtöri és összegyűjtheti a fényt.
Vállaljuk MUNKAGÉPEK, Tehergépjárművek, Traktorok üvegeinek pótlását, újragyártását sablon vagy méret után EDZETT vagy RAGASZTOTT BIZTONSÁGI ÜVEGBŐL. A gyári ár töredékéért! CAT, KOMATSU, BOBCAT,stb. CSAK SÍKÜVEGBŐL TUDJUK ELKÉSZÍTENI. HAJLÍTOTTAT NEM KÉSZÍTÜNK. H

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.