Üveges munkák

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Korlátüvegek

Az üvegkorlát szerelésnél az egyik legfontosabb dolog amit számításba kell venni, hogy milyen irányban fut az üveg. Ez konkrétan azt jelenti, hogy nem mindegy, hogy teraszkorlátot vagy lépcsőkorlátot készítünk. A lépcsőkorlátnál elég sok üveg hulladék keletkezik, mivel szögben van felhelyezve az üvegkorlát. Már a megtervezésnél is arra kell törekedni, hogy minél nagyobb darabokban lehessen elhelyezni az üveget, mivel minden fordulónál, oszlopnál újabb hulladék keletkezik.Mi történik üveg törés esetén?

A korlátüvegeket 2x4 mm-es ragasztott üveglapokból gyártjuk le, hogy törés esetén ne okozhasson sérülést senkiben. Itt arról van szó, ha az üveg valamilyen külső behatás következtében megsérül, akkor csak bereped, de nem törik szét darabokra. A sérült, repedt üveg a beépítés helyén marad széttört állapotban is. A korlátokhoz a ragasztott megoldást ajánljuk, mivel biztonságtechnikai szempontokból a legmegfelelőbb és a költségeket tekintve is kedvező árúak.


További információk

  • Elérhetőség:

    Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 08h - 17h.ig E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.