Üvegezés

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
Telefon: (06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Gulyás Üveges Kft.
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitva tartás:  Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig

Üvegezés

Az üvegszerkezetek funkciói

hővédelem a téli időszakban : Low-E bevonatok
napvédelem a nyári időszakban : anyagában színezett üvegek napvédő- és multifunkciós bevonatok
zajvédelem : hanggátló fóliás ragasztott üvegek, vastagabb légrés, aszimmet- rikus felépítés, gáztöltés
személy- és vagyonvédelem : ragasztott biztonsági üvegek (VSG), edzett (ESG) és ragasztott-előfeszített (TVG/VSG) biztonsági üvegek
tűzvédelem : egyedi tűzgátló üvegek
design : festett vagy szitázott felületű üvegek anyagában színezett üvegek katedrálüvegek, savmart üvegek egyedi fóliával ragasztott üvegek elekronikusan vezérelhető fényáteresztésű üvegek
teherhordás: járható üvegek, üveglépcsők, üvegtetők

 

Cégünk vállalja, hogy meglévő régi fakeretét átalakítja, felújítja, úgy hogy az megfeleljen a hőszigetelt üveg elvárásának.
Hazánkban általában 2típusú hagyományos nyílászáró található:gerébtokos és teschauer. Legolcsóbb megoldás, ha a meglévő hagyományos ablakkeretet alakítjuk át hőszigetelt üveg befogadására.
Mindenféle bontás és furkálás nélkül az új nyílászáró árának töredékéért. /kb.20-30%/ 3 fűtésszezon alatt visszatérül a beruházás összege!
Ha felkeltettük érdeklődését keressen elérhetőségeinken és akár 5 munkanapon belül kivitelezzük az önnek legmegfelelőbb technológiát.

 

 

Akár azonnali ablaküvegezés, Budapest összes kerületében, az ország egész területén. Betört ablak üveg pótlás helyszínen. Ablaküveg csere, ablaküveg javítás, ablaküveg pótlás, Velux tetőtéri ablak üvegezés, tetőtéri ablak üveg pótlás.
Ajtó üvegezés ( műanyag, fa, fém tokkal rendelkező nyílászárókba normál, hagyományos 3 ill. 4mm-es síküveggel. Hőszigetelt és hangszigetelő üveggel (thermo) 2 ill. 3 rétegből is.
NE VEGYEN ÚJ NYÍLÁSZÁRÓT! Lefaragjuk gázszámláját!!! Legolcsóbb megoldás, ha a meglévő hagyományos ablakkeretét alakítjuk át hőszigetelt üveg befogadására!
Műhelyünkben több száz fakeret közül válogathat, akár finomra csiszolt, díszített, faragott vagy ívelt. Képkeretezés változatos formák, stílusok használatával! Magyarországon a képkeretezés az elmúlt évtizedekben jelentős változáson ment keresztül. Az újfajta anyagok és modern technológiák alkalmazásával a megrendelőink minden különleges igényét maradéktalanul, igényes kivitelezéssel sikerül teljesíteni.
A tükör a régebbi korokban különleges luxuscikknek számított. Az emberek misztikus, rejtélyes tárgynak tartották. Az ókori Keleten használt első tükrök voltaképpen ezüstből, rézből, majd bronzból készült fényesre csiszolt lemezek voltak. Ezek a tükrök csak újkorukban, viszonylag rövid ideig mutattak tiszta képet. A levegővel érintkezve ugyanis igen hamar oxidálódtak és fokozatosan elhomályosodtak.
Az üvegkorlát szerelésnél az egyik legfontosabb dolog amit számításba kell venni, hogy milyen irányban fut az üveg. Ez konkrétan azt jelenti, hogy nem mindegy, hogy teraszkorlátot vagy lépcsőkorlátot készítünk. A lépcsőkorlátnál elég sok üveg hulladék keletkezik, mivel szögben van felhelyezve az üvegkorlát. Már a megtervezésnél is arra kell törekedni, hogy minél nagyobb darabokban lehessen elhelyezni az üveget, mivel minden fordulónál, oszlopnál újabb hulladék keletkezik.
Üvegterasz, eltolható üvegfalak, erkélyek drótüvegezése, lefedése. Az üvegezett terasz természet közeli, nyugodt környezetet teremthet a családjának.
A szép kirakat kapcsolatot teremt a vevő és az üzlet között. Ugyanakkor falat képez és biztonságot nyújt a termékek számára. Marketing szempontjából meghatározó!
Az üvegasztallap edzett üvegből készülhet, mely lehet kör alakú, vagy négyzetes, ill. egyedi formájú. A forma és színvilág harmóniája exkluzív megjelenést biztosít a lakásban. Vállajuk egyedi méretű, formájú asztallapok gyártását!
Az üvegpolc, üvegpolcok életterünk, lakásunk, fürdőszobánk, nappalink, konyhánk egyedi, meghatározó dísze is lehet. Otthonunk díszeként is funkcionáló üvegpolcok egyedi méretekben sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolc ma már egyik nélkülözhetetlen eleme otthonunknak.
Vállalunk minden fajta Vitrin üvegezési munkát. Üveges vitrin ajtók készítése, helyszíni beépítése. Tükörajtó, tükörasztal, tükörajtós szekrény üveg javítás, csere, új üvegezés.
Üvegajtók - Egyszerűtől a luxus kategóriáig. Üvegajtók, üveg beltéri ajtók, tolható üvegajtók. A beltéri üvegajtók szárnyai teljes egészében üvegből készülnek keret nélkül, speciális vasalatokkal, üvegajtók egyedi igények szerint, edzett, biztonsági üvegből. Budapesten és országszerte.
Üveg térelválasztó üvegfalak, térhatároló falak helytakarékosak, modernek, divatos új keletű megoldások. Manapság igen divatos az akár több színvariációban készülő vagy mintás kivitelben létrehozott üvegválaszfal, térelválasztó üvegfal.
Az üvegmegmunkálás alapeleme a síküveg, amely különböző eljárások után nyeri el végső formáját, jelenik meg a felhasználás helyszínein - épületportálokon, belső terekben, nyílászárókban, ajtókban.
Zuhanykabinok, kádparaván üveg üvegcseréje, üvegezése biztonsági üveggel, színes üveggel gyönyörű edzett üveggel. Üvegfalak, edzett üveg üvegajtók, zuhanykabinok egyedi edzett üvegből 6-8-10 mm vastagságú üvegezéssel.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.