Üveges munkák

Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a Telefon: ˙(06-1) 294-99-54 Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
  Cím: 1188 Budapest, Vasút utca 66/a
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Telefon: (06-1) 294-99-54
  Mobiltelefon: +36 30-310-02-25
 Nyitva tartás:
 Hétfőtől- Péntekig: 08.00-17h.ig
 Szombaton: 09.00 -12h.ig

Az üveggyártás ókori technológia. Szilíciumban gazdag anyagokból hozható létre ez az ősi anyag: az üveg. Felhasználása sokszínű, ami a tulajdonságaiból adódik. Hasonlóan a kerámiához nem vezeti a hőt és az elektromosságot (szigetel), felszíne kemény, és vegyileg nem reakcióképes. Készülhet belőle üvegedény, vagy különleges alakúra csiszolt optikai üveg - a lencse, - amely megtöri és összegyűjtheti a fényt.

Az üvegasztallap edzett üvegből készülhet, mely lehet kör alakú, vagy négyzetes, ill. egyedi formájú. A forma és színvilág harmóniája exkluzív megjelenést biztosít a lakásban. Vállajuk egyedi méretű, formájú asztallapok gyártását!

Az üvegpolc, üvegpolcok életterünk, lakásunk, fürdőszobánk, nappalink, konyhánk egyedi, meghatározó dísze is lehet. Otthonunk díszeként is funkcionáló üvegpolcok egyedi méretekben sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolc ma már egyik nélkülözhetetlen eleme otthonunknak.

Üveg térelválasztó üvegfalak, térhatároló falak helytakarékosak, modernek, divatos új keletű megoldások. Manapság igen divatos az akár több színvariációban készülő vagy mintás kivitelben létrehozott üvegválaszfal, térelválasztó üvegfal.

Zuhanykabinok, kádparaván üveg üvegcseréje, üvegezése biztonsági üveggel, színes üveggel gyönyörű edzett üveggel. Üvegfalak, edzett üveg üvegajtók, zuhanykabinok egyedi edzett üvegből 6-8-10 mm vastagságú üvegezéssel.

Cégünk több éves üvegcsiszolási és bútorüveg gyártási tapasztalattal várja minden kedves régi és új megrendelőit. Bútorüveg készítés, díszablak, vitrinüveg, üvepolc, szekrény üvegajtó, egyéb egyedi bútorüvegezés megoldások kivitelezése, színes bútorüveg, tiffany bútorüveg, üveg bútorgomb, üveg bútorredőny, üveg bútorfogantyú, bútorüveg, hajlított bútorüveg, bútorüveg árak, Tiffany bútorüvegek.

Ólomüveg a lakásunkban.

Az ólomüveg klasszikus és modern környezetben is egyaránt alkalmazható. A díszüvegek, ólomüvegek kedvező tulajdonsága a hagyományos ablaküvegekkel szemben többek között az, hogy megtartják az otthonunk személyes szféráját vagy teljesen át is formálhatják azt az új igényeinknek megfelelően. Ha Önnek fontos az egyediség, ragadja meg ezt a megoldást!

Vállajuk terasz tető üvegezését, törött üvegek cseréjét, javítását, új szerkezetbe tetőüveg beépítését. Az üveg elő-tető biztonságtechnikai okok miatt nem készülhet normál float üvegből, mivel az nem felel meg az uniós előírásoknak.

Színes festett üveg!

 Lehetőségek:

  •  LACOBEL típusú, gyárilag festett 4 mm vastag üvegek. 

Színvonalas dekorációs elem ragasztással  könnyen rögzíthető,  a lakás bármely pontját feldobhatjuk vele.

Használhatjuk nappali, konyha, fürdőszoba falburkolására.

Bútorok üvegezésére, díszítésére.

Hátránya, hogy ez a fajta üveg nem edzhető utólag, nem hőálló. Konyhai hátlapnak, tűzhely közelébe és nagy igénybevételű helyre sem javasolt betervezni. Csak kis mértékben fúrható, és csak 4 mm vastagságban kapható.

  • EDZETT FESTETT típusú 4-12 mm vastag üvegek

Az edzett festett üvegnek nagyobb az ellenállása a mechanikai behatásokkal szemben, így  bárhol használhatjuk. Ideális zuhanykabinhoz, térelválasztóhoz, konyhába, tűzhely közelébe, jól tűri a kapcsolók, konnektorok kialakítását. 

4-12 mm-es üvegre felvihető a festékréteg.A  festett üveg felülete vízálló, könnyen takarítható.
A világosabb színű festett üvegek esetében érdemes figyelembe venni, hogy az alap float üvegek magas vastartalma miatt enyhén zöldes színűek, ezért ezeknél a színárnyalatoknál alacsony vastartalmú üvegeket használunk.
Ezek az üvegtípusok:  Extra Clear, Opti White, Low Iron
 
 
 
 
 
 

A teljes RAL színskála elérhető!

Kérem hívja műhelyünket! Kollégáim állnak rendelkezésére! 

 

 

 

 

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.